Rondleiding plannen? Mail ons: info@schoolalex.nl

CBS School Alex | Pr. Willem Alexanderpark 600 | Veenendaal | 0318 - 514 015
menu:
School Alex | Pr. Willem Alexanderpark 600 | Veenendaal | 0318 - 514 015
menu:

(Nieuwe) Ouders

Alles wat u moet weten om uw kind in te schrijven

(Nieuwe) ouders

Uw kind inschrijven

Vanaf het moment dat uw kind de kleuterleeftijd bereikt brengt hij of zij de volgende 8 jaar heel wat tijd door op de basisschool. Uw kind zal hier vrienden maken, nieuwe dingen leren, zichzelf beter leren kennen en als tiener de school weer verlaten. Dat maakt het kiezen van de juiste basisschool een belangrijk moment voor u als ouder. Hoe vindt u die fijne plek met goed onderwijs en uitstekende begeleiding? Een mooie eerste stap is een afspraak maken bij School Alex. Wij geven u als geïnteresseerde ouders en verzorgers graag een rondleiding. Ervaar School Alex zelf!

Is uw kind (bijna) 4 jaar?

Uw kind is vanaf zijn of haar 4de verjaardag van harte welkom op School Alex. Bent u er al uit? Schrijf uw kind dan vóór de 3de verjaardag in op onze school. We weten graag ruim op tijd hoeveel en welke leerlingen we wanneer op school kunnen verwachten. 

Instromen van een andere school?

U wilt uw kind laten instromen van een andere basisschool? Meld het dan bij de leerkracht of directeur van uw huidige school als u een kennismakingsgesprek bij ons wenst. Maak vervolgens een afspraak bij School Alex. Er zijn 2 instroommomenten voor leerlingen van een andere basisschool: na de zomervakantie en na de kerstvakantie.

Interesse? Neem gerust contact op met School Alex. Dit kan telefonisch of door een mail te sturen naar info@schoolalex.nl.