Rondleiding plannen? Mail ons: info@schoolalex.nl

CBS School Alex | Pr. Willem Alexanderpark 600 | Veenendaal | 0318 - 514 015
menu:
School Alex | Pr. Willem Alexanderpark 600 | Veenendaal | 0318 - 514 015
menu:

Rekenspecialist Leonie

bij School Alex Veenendaal

Rekenspecialist Leonie op school Alex

Juf Leonie


rekenspecialist, leerkracht bovenbouwunit en ICT coördinator

Ik ben leerkracht in de bovenbouw en mag me daarnaast als rekenspecialist inzetten voor het rekenonderwijs op onze school, daarnaast ben ik ook ict-coördinator. Leerlingen moeten zich veilig voelen op school en daar zet ik me graag voor in. Daarnaast krijg ik er energie van om met de leerlingen te werken aan hun eigen ontwikkeling. Maar ook aan de ontwikkeling van mijn collega’s werk ik graag mee.

Rekenspecialist Leonie bij School Alex Veenendaal

School Alex heeft ervaren rekenspecialist in huis, Leonie Cromwijk. Met meer dan 13 jaar ervaring als leerkracht is Leonie een expert in het verbeteren van rekenonderwijs en het ondersteunen van leerlingen met rekenproblemen, zoals dyscalculie. Leonie zet zich niet alleen binnen School Alex en Max in als rekenspecialist, maar kan ook door andere basisscholen worden ingeschakeld.

Even voorstellen!

Mijn naam is Leonie Cromwijk, en ik ben werkzaam als rekenspecialist op zowel school Alex als school Max. Mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met rekenen. In 2017 heb ik de opleiding tot rekencoördinator afgerond aan de Marnix Academie, gevolgd door de opleiding rekendiagnostiek in 2021 bij het SBO studiecentrum. Mijn continue interesse in het rekenonderwijs blijkt uit mijn actieve deelname als hoofdredacteur van de nieuwe versie van Rekentijger en mijn betrokkenheid bij het schrijven van de pluslijn van de nieuwe rekenmethode van Semsom voor groep 4 bij Zwijsen.

Inhuren rekenspecialist Leonie

Leonie is rekenspecialist bij School Alex en Max, maar haar expertise kan ook worden ingeschakeld door andere scholen in en om Veenendaal.

Wat doet rekenspecialist Leonie?

Ervaren Rekenspecialist Veenendaal

Leonie is gespecialiseerd in rekendiagnostiek. Ze bekijkt individuele leerlingen nauwkeurig om hiaten in hun rekenvaardigheden te ontdekken en geeft advies om hen te helpen. Haar uitgebreide ervaring en kennis zijn van grote waarde voor het verbeteren van het rekenonderwijs binnen het CPOV.

Ondersteuning bij dyscalculie

Bij vermoedens van dyscalculie kan Leonie helpen. Ze analyseert rekenproblemen tot in detail en werkt samen met leerkrachten en ouders om een effectief plan op te stellen.

Alex_indeklas_blokje

Bijdragen aan rekenverbeterplannen

Leonie helpt scholen bij het maken en uitvoeren van rekenverbeterplannen. Ze denkt mee over nieuwe methodes en helpt teams om hun rekenonderwijs te verbeteren.

Training voor leerkrachten

Leonie biedt studiemomenten en workshops over specifieke rekenonderwerpen zoals vermenigvuldigen, het drieslagmodel, en het handelingsmodel. Ze helpt leerkrachten om hun rekenonderwijs te verbeteren.

Actuele rekenkennis

Het rekenvak ontwikkelt zich doorlopend. Daarom blijft Leonie zich ontwikkelen door voortdurend te lezen over de nieuwste trends in het reken-wiskundeonderwijs. Zo blijft ze up-to-date en kan ze haar kennis steeds verbeteren.

Wat kan Leonie voor uw school doen?

  • Meedenken met een rekenverbeterplan binnen uw school.
  • Hiaten in rekenvaardigheden van leerlingen opsporen en advies geven.
  • Leerkrachten helpen hun rekenonderwijs te verbeteren.
  • Advies geven bij het kiezen van nieuwe rekenmethodes.
  • Studiemomenten organiseren over specifieke rekenonderwerpen.

Contactgegevens

Neem contact op met Leonie om te zien hoe ze uw school kan helpen:

info@schoolalex.nl

Leonie kijkt ernaar uit om haar kennis en ervaring in te zetten om het rekenonderwijs binnen het CPOV te verbeteren en een inclusieve en effectieve leeromgeving voor alle leerlingen te creëren.